Zelfliefde en relaties masterclass

Leer hoe de relatie met jezelf een reflectie is van de relaties die jij hebt met anderen en hoe dit te transformeren naar (nog) meer liefde en vertrouwen.

Wat anderen zeggen over Nadja van Osch:

De coaching die ik met Nadja heb gedaan heeft nog steeds elke dag invloed op me. Ik sta meer in mijn kracht, heb meer vertrouwen en ik heb nu echt een keuze hoe ik reageer op situaties. Ik kan Nadja aan iedereen aan raden 

Esmee Noelle - Former editor in chief Cosmo girl + vlogger  


Afgelopen maanden heb ik coaching van Nadja gehad en kan niet anders zeggen dan dat het super verhelderend was. Ik heb nu meer richting, energie en inspiratie om mijn gevoel te volgen, te groeien! Het was erg fijn om met Nadja te praten, overeenkomsten te zien en te levelen! Dit heeft mij alleen maar meer bevestigd om ten alle tijden mijn gevoel te volgen! Nogmaals bedankt Nadja!

Maartje Adriana

Ik heb jaren lang alles gedaan om mezelf beter te voelen. Ik ben in rehab geweest, ik heb psychologen gezien, ik ben naar seminars geweest en heb alle zelfhulpboeken gelezen. Maar toch ging het niet veel beter met me. Op het moment dat ik met Nadja ben gaan werken is dit allemaal veranderd. Ik geloof eindelijk dat ik GENOEG ben en geloof weer in mezelf. Nadja is enorm gifted in wat ze doet!

Jane Legall  


Nadja was een frisse wervelwind die ik nodig had om vastgeroeste patronen te doorbreken en te begrijpen waarom en waarvandaan mijn gewoontes kwamen. Ik ben zo enorm gegroeid dankzij haar handvatten, oefeningen en sterke energie. Ondanks dat ik niet zo goed wist waarom ik deze sessies wilde doen, (doordat ik geen concrete ''issues'' had) kwamen er dingen los die nodig waren om verder te groeien. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit heb gedaan!  

Dank je wel lieve Nadja! 

Sabine van Kooperen


Nadja van Osch is de auteur van het boek Love Revolution, podcast host van de Let Love Rule podcast en de oprichter van het succesvolle online Let Love Rule programma en Love Revolution Membership.

Ze is een autoriteit op het gebied van schaduw werk, heling en manifestatie en heeft in de afgelopen acht jaar tienduizenden vrouwen geholpen om de shift te maken van angst naar vertrouwen en een leven te creëren op hun eigen voorwaarden. Haar visie is dat een betere wereld begint bij jezelf en bij het innerlijke werk, omdat als jij heelt jij de wereld heelt.

Nadja woont met haar man en drie kinderen deels op Ibiza en deels op een eilandje vlakbij New Zeeland waar ze zelfvoorzienend leven.